Consultanta email marketing
Probabil ai citit studiile legate de ROI-ul foarte mare generat de email marketing. Atunci ce crezi ca-i lipseste programului tau de email marketing pentru a atinge maximum de eficienta?

Serviciile de strategie White Image sunt conduse de experti in email marketing capabili sa acopere toate aspectele strategice care pot influenta succesul sau insuccesul unui program de email marketing. Aceste abilitati pornesc de la strategiile de colectare a bazelor de date si generare de leaduri pana la strategiile de engagement ale abonatilor, segmentare si analiza a bazei de date si integrare a datelor.
Peste 15 ani de email marketing
Pionieri in email marketing
Email marketingul nu este despre tehnologie, este despre strategie!
Serviciile strategice sunt, in cele din urma, cele care reusesc sa puna in valoare cele mai noi si inovative solutii tehnologice, tehnologia folosita fara o viziune strategica in cele mai multe cazuri reprezinta o risipa de resurse. Iar in contextul in care echipa noastra isi fundamenteaza toate deciziile si recomandarile pe studii si analize, avand cea mai extinsa baza de acoperire din Romania, pentru cele mai importate companii din domeniul lor, rezultatele nu pot fi decat peste asteptari.
Explore all the solutions on the Customer Success Platform.
In 2003 am fost primii care am
adus conceptul de email marketing in Romania.
Apoi marketing automation si multe alte proiecte.