CRM Cloud
Sistemul de CRM – White Image permite integrarea facila cu solutiile de colectare a datelor din formularele web, dar si prin alte canale precum cel telefonic sau contactele preluate in magazine prin interactiunea directa cu clientul.

Sistemul permite si integrarea cu sistemul de marketing automation White Image, cu ajutorul caruia poti seta rapid comunicarile automatizate atat prin email cat si prin sms in relationarea cu clientii/potentialii clienti astfel incat procesul de vanzare sa fie scurtat dar si sa ofere suport after sales clientilor – contribuind la loializarea acestora.
Solutia White Image te va ajuta sa identifici de ce intr-o anumita perioada vanzarile nu sunt la nivelul asteptarilor, permitandu-ti sa monitorizezi usor sursele de lead-uri, si sa monitorizezi si modul de gestiune al lead-urilor de fiecare echipa sau fiecare agent si motivele refuzurilor in fiecare caz.
Vei putea monitoriza lead-urile existente in fiecare etapa de vanzare si durata fiecare etape:
1
Numarul de
apeluri efectuate
2
Previziuni privind
veniturile
3
Eficienta fiecarei
surse de lead-uri
4
Precum si eficienta
fiecarui agent in procesul
de vanzare
Sistemul iti permite setarea remindere de actiuni si te notifica zilnic in legatura cu actiunile care trebuie efectuate.
Sistemul iti permite automatizarea comunicarii cu clientii care nu raspund sau sa setezi un proces automat de lead nurturing. De asemenea, permite trimiterea unei oferte din doar cateva click-uri atat prin email cat si prin sms.
Toate actiunile stabilite pentru un lead sunt vizibile pentru supervizor si noul agent care ar prelua un lead in cazul in care agentul de vanzare initial este in concediu sau a parasit compania.
Mai mult, vei fi notificat in legatura cu actiunile pe care trebuie sa le faci intr-o zi pentru client sau potentiali clienti astfel incat sa nu ratezi nicio oportunitate.
Obtine mai multi
potentiali clienti
Bucura-te de actiuni mai
simple si mai rapide
Creste loialitatea, apartenenta
si satisfactia clientilor
Monitorizeaza si gestioneaza
afacerea oricand si de oriunde
Cu ce te ajuta CRM-ul White Image
Urmarirea si gestionarea in mod activ a informatiilor despre clienti.
Ofera instantaneu informatii si recomandari.
Conectarea intregii echipe de pe orice dispozitiv.
Se extinde si se personalizeaza pe masura ce afacerea creste.
Capteaza inteligent e-mailurile clientilor.
CRM te ajuta sa renunti la procesele complicate si la efortul manual, astfel incat sa poti continua cu afacerile.
Simplifica sarcinile repetitive, astfel incat sa te poti concentra asupra clientilor potentiali.
Vei gasi mai multi potentiali clienti, vei incheia mai multe oferte, vei pastra mai multi clienti si vei dezvolta afacerea.
Poti automatiza comunicarea atat in faza de presale cat si de after sale astfel incat sa optimizezi ambele procese de comunicare atat prin email cat si prin sms.
Un singur loc pentru a stoca toate informatiile despre clienti si conversatiile cu acestia.
Concentreaza-te pe clientul tau si dezvolta-ti afacerea.
Clientii de astazi asteapta mai mult de la afacerea ta. Cu o viziune comuna, unitara asupra clientilor, echipele pot satisface mai bine cerintele lor. Deci vanzarile se vor finaliza mai rapid.
Construieste relatii mai bune si de durata: intelegi mai bine nevoile clientilor, identifici noi oportunitati de a-i ajuta, rezolvi orice problema mai repede si implementezi solutii orientate spre nevoile reale. Cu o singura vizualizare a fiecarei interactiuni cu clientul, poti vinde, rezolva si comercializa mai simplu ca niciodata.

Rezultatele activitatilor de marketingul vor fi mai usor de evaluat.
Serviciile vor putea livra mai multe zambete clientilor pentru ca anticipeaza usor si rapid orice eventuala problema, iar loialitatea clientilor va conduce la cresterea afacerii.
Ofera-le angajatilor instrumentul potrivit!
Solutia White Image de CRM ofera tuturor angajatilor instrumentele pentru a le putea oferi clientilor experiente mai bune.
Notificarile, reminderele si rapoartele pe care le ofera sistemul le permit tuturor angajatilor sa fie mai productivi, sa se implice mai activ si sa extinda serviciile pentru client, creand astfel loialitate.
Iata care sunt beneficiile pentru manageri:
Te ajuta sa ai o relatie mai buna cu clientii firmei pentru ca poti anticipa in orice moment nevoile lor avand vizibilitate asupra istoricului de achizitie si a interactiunii;
Poti urmari la zi rezultatele activitatii de vanzare si poti avea o viziune asupra rezultatelor urmatoare;
Poti urmari in timp real activitatea fiecarui agent de vanzare si poti urmari eficienta acestora;
Gestionezi centralizat datele despre client;
Optimizezi cu usurinta procesul de vanzare si contribui la cresterea performantei companiei cu rezultate directe in cresterea vanzarilor.
Iata care sunt beneficiile solutiei pentru angajati:
Planificare mai buna a activitatii fiecarui angajat, acestia pot urmari usor task-urile zilnice;
Permite angajatilor sa urmareasca atingerea obiectivelor astfel incat sa isi poata planifica mai eficient actiunile necesare pentru indeplinirea acestora;
Permite o evaluare corecta a fiecarui angajat.
Creste productivitatea. Sunt reduse task-urile de rutina si angajatii se pot concentra pe ceea ce au de facut.
Iata care sunt beneficiile solutiei pentru client:
Interactiunea cu firma va deveni mai facila pentru ca orice angajat poate accesa detalii despre istoricul relatiei, ce coleg a gestionat comunicarea si cand si poate primi rezolvari adaptate situatiei;
In cazul interactiunilor multiple cu compania, angajatii pot accesa usor informatii despre ultimele discutii, iar astfel nevoile clientilor pot fi rezolvate mai usor;
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!