Email suite
Comunica cu clientii tai folosind cea mai de incredere platforma de email marketing din Romania. Foloseste datele fiecarui departament pentru a crea mesaje personalizate pornind de la clasicele campanii de marketing la mesaje sofisticate 1 la 1.
Sistem versatil
Usor de personalizat
Targeteaza audienta
Expediaza contentul potrivit catre audienta potrivita.
Foloseste criterii de segmentare complexe pentru a comunica mereu mesaje relevante. Filtreaza audienta dupa comportamente, demografice si achizitii si afla marimea segmentului in doar cateva secunde.
Descopera audienta potrivita
Cu White Image vei avea partea de recomandari de content si produse care rezoneaza perfect cu audienta. Identifica utilizatorii "enganged" si creste ratele de conversie.
Automatizeaza totul si devino mai eficient
Programeaza mesaje automate, creeaza rapoarte personalizabile si importa date din orice sursa - astfel incat sa te concentrezi pe crearea unor campanii memorabile.
Construieste emailurile potrivite
Vizualizare perfecta indiferent de device - responsive design.
Usor si fara efort poti crea mesaje care sa fie vizualizate perfect indiferent de device-urile pe care vor fi deschise emailurile. Daca optiunile initiale nu sunt suficiente, iti implementam template-ul dorit in doar cateva ore.
Mesaje cu template-uri personalizate
Foloseste blocurile de content existente pentru a crea rapid template-ul dorit. Daca boxurile si optiunile initiale nu sunt suficiente pentru planul tau, in doar cateva ore iti implementam template-ul pe care ti l-ai imaginat.
Mesaje dinamice care inspira
Indiferent ca folosesti functionalitatile de drag & drop sau scrii un cod HTML, poti folosi un limbaj avansat de personalizare dinamic astfel incat emailurile trimise sa fie personalizate la nivel 1 to 1, cu content dinamic.
Conecteaza-te cu clientii prin mesaje personalizate
Intareste relatia cu clientii folosind emailuri automatizate adaptate fiecarei etape a ciclului de viata al clientului.
Automatizeaza comunicarea
Automatizeaza customer journey
Imbunatateste eficienta echipei tale. Seteaza un plan de comunicare automat astfel incat fiecare client sa primeasca mesajul potrivit, in momentul potrivit. Programele de bun venit, cos abandon, browse abandon, loializare si puncte de loialitate, in functie de interactiunea cu masina sau cu ceasul. Putem automatiza absolut orice iti imaginezi.
Costruieste mesaje 1 to 1
Un continut adaptat fiecarui client, recomandari de produse si de continut pe baza comportamentului sau a achizitiilor anterioare. Algoritmi personalizati fiecarei situatii.
Fine tunning
Seteaza teste A/B si analizeaza toti indicatorii de performanta pentru a vedea ce functioneaza si ce nu pentru fiecare campanie.
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!