Mobile suite
Targeteaza clientii pe orice device mobil cu mesaje personalizate folosind SMS-uri sau push notification. Poti targeta orice client in momentul potrivit in functie de compartamentul lui sau un eveniment important.
Sistem versatil
Usor de personalizat
Creeaza mesaje pentru device-uri mobile
Trimite SMS-uri catchy
Construieste si automatizeaza campania perfecta de mobile folosind mesaje personalizate, raspunsuri automate, campanii de colectare a emailurilor prin SMS, SMS-uri comportamentale si de aniversare.
Cunoaste-ti audienta
Creeaza profile complete prin inregistrarea preferintelor si tuturor informatiilor necesare prin SMS. Creeaza promotii in magazine care indeamna clientii sa trimita mesaje text, precum si mecanisme de promotie.
Personalizeaza experienta
Targeteaza audienta
Segmenteaza clientii si trimite mesaje personalizate in functie de demografice, preferinte, istoric de achizitie sau comportamentul din web site.
Trimite mesajele in momentul potrivit
Livreaza mesaje tranzactionale, dar si cele “time-sesitive”, precum resetari de parola, remindere de expeditie si update-uri folosind API-urile puse la dispozitie.
Automatizeaza actiunile de mobile marketing
Nu pierde oportunitati si programeaza mesaje de tip trigger - cand si unde vor fi notificati clientii - pe baza evenimentelor importante din viata lor: zi de nastere, un an de cand sunt clienti si altele. De asemenea pot fi notificati pe baza comportamentului: au cumparat un produs, au vizitat magazinul, s-au uitat la un produs scump in site si alte situatii.
Recompenseaza-ti clientii
Oferind vouchere trimise direct pe telefonul lor chiar atunci cand sunt in magazin, imediat dupa ce au plasat o comanda sau in programul de loializare.
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!