Corporate
"Personalizarea" este cuvantul cheie atunci cand esti in cautarea solutiilor: iti punem la dispozitie tehnologie de ultima generatie, flexibila si perfect adaptabila tuturor tipurilor de cerinte. Iti oferim experienta unor specialisti cu peste 15 ani de gestiune a datelor. Iti dam idei de optimizare a proceselor de business si iti furnizam tot suportul necesar, de care vei fi cu siguranta incantat.

Pregateste-te sa descoperi avantajele automatizarilor. Toate comunicarile tale vor intra in aceasta sfera integrand date din offline, online sau IoT, creand astfel campanii de email marketing, sms marketing, web si multe altele.

White Image iti pune la dispozitie toata tehnologia si creativitatea de care ai nevoie in crearea unor campanii exact asa cum iti doresti.
Small & medium business
White Image te intelege mai repede decat iti imaginezi. Nu iti punem la dispozitie doar tehnologia si tool-urile necesare pentru campaniile de email & sms marketing si o multime de posibilitati de automatizari. Iti suntem alaturi cu suport constant, insight-uri si solutii pentru ca afacerea ta sa isi concentreze fiecare secunda doar spre aspectele pozitive, pentru rezultatele mult dorite. iti putem promite un partener implicat, aflat mereu alaturi de tine si care iti ofera cele mai performante tehnologii.
Start Up
Partenerul ideal pentru orice start up este cel care ofera consultanta, cel care nu iti spune cum sa iti cheltui bugetul, ci cel care iti spune care sunt cele mai bune alternative in drumul spre rezultatele mult dorite.

Suntem mai mult decat un furnizor de tehnologie pentru email marketing, sms marketing sau automatizari. Suntem partenerul de care ai nevoie!
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!