Promotion management
Offline sau online avem atat solutiile creative pentru cea mai eficienta promotie cat si toate tool-urile necesare.

Am crescut ratele de conversie cu mai mult de 100% pentru clientii nostrii atunci cand au implementat propunerile noastre creative si am gestionat mecanisme sofisticate de promotie, majoritatea implementate in cateva ore.

Mecanisme de promotie
Daca vrei sa conectezi online-ul cu offline-ul in promotia ta - ai venit in locul potrivit. Asiguram crearea mesajului potrivit, distributia lui in online si in offline, colectarea de date precum raspunsuri la o intrebare (online si offline) si gestiunea de reguli de raspuns in functie de cele colectate.

Strategie si creatie
Stim ce functioneaza, stim ce nu functioneaza, stim in cat timp o campanie se poate dovedi ca fiind eficienta si punem la dispozitie intreaga expertiza creativa (concept, vizual, mesaje) si strategica pentru ca orice campanie sa genereze rezultate maxime.
Targeteaza eficient orice promotie
Optimizeaza rezultatele in timp real
Strategia sta la baza celor mai de succes promotii!
Gestioneaza integrat promotiile
Oferim mecanisme care permit identificarea participarii unui client in fiecare promotie, dar si o viziune de ansamblu a asupra participarii in toate prmotiile desfasurate. Astfel putem stabilii reguli mai eficiente astfel incat sa gestionam incentiv-urile catre noii potentiali clienti sau catre toti dar si sa intentificam usor abuzurile.

Urmareste impactul in vanzari
Pentru fiecare promotie desfasurata impreuna oferim mecanisme care sa asigure evaluarea impactului in vanzari. Intotdeauna vrem sa ne autodepasim, iar evaluarea este primul pas in acest scop. In functie de rezultatele generate putem ajusta in timp real mesajele si mecanismele astfel incat sa corectam in timp util orice proces care influenteaza vanzarile.
Explore all the solutions on the Customer Success Platform.
In 2003 am fost primii care am
adus conceptul de email marketing in Romania.
Apoi marketing automation si multe alte proiecte.